Коледни подаръци за колеги. 28 добри идеи за подаръци за колеги

Резюме на статията покажи

Коледни подаръци за колеги

Коледните подаръци за колеги не са лесни за избиране, особено, ако не познавате добре човека на когото трябва да подарите коледен подарък.

28 добри идеи за подаръци за колеги, които харесвате

Ще Ви помогнем с идеите за коледни подаръци за колеги. Не можете да изберете колегите си, но понякога имате късмет и има някои, с които всъщност искате да сте приятели. Тези коледни подаръци за колеги ще ви позволят да покажете своята привързаност и да създадете още по-приятелски работни отношения. 

Събрали някои от най-добрите, нестандартни и забавни идеи за коледни подаръци за колеги.


Ето няколко уникални коледни подаръци за колеги, които харесвате! Няма повече кухи плодови кошници и причудливи телбодове.

Карти на настроение

Коледни подаръци за колеги
Карти на настроение коледен подарък за колега

 

Тези карти ще помогнат на вашия колега да ви каже как се чувства. Те са като настолен календар и могат да се сменят според настрението му. Картите са забавни за използване и всъщност могат да бъдат полезни, когато информацията е уместна. Трябва да използвате собствената си преценка, за да проверите дали те биха били подходящи за вашия офис и за точния човек. Това е един забавен подарък за колега.

Няколко практични Коледни подаръци за колеги:

Кошница пълна с малки подаръчета за офиса

Тази кошница съдържа всичко необходимо на колегата Ви, за да си върши задълженията през деня. Тя би била идеален коледен подарък за него/нея. Може да включите и някои по-неастандартни и забавни офис принадлежности, като например поставка за тиксо в нестандартна форма, забавен моливник или поставка за телефон, за да спомогнете за доброто му/ѝ настроение през цялата година.

Спрей за монитори и дисплей на телефон

Това е един полезен и практичен коледен подарък за колегата Ви. С него може да почиства монитора си и дисплея на телефона си, който както знаете е винаги на пръсти и замазан

Часовник с отброяване на оставащото време до пенсиониране

Това е забавен малък коледен подарък отмерващ оставащото време до пенсионирането му. Може да ви е забавно напомняне, че двамата имате много повече време да се мотаете заедно. Може да бъде и замислен подарък, ако пенсионирането му наближава и той се вълнува от това.

Джаджа за вземане на решения
Джаджа за вземане на решения

Поредният забавен подарък за колега, който показва вида на вземане на решения, които се случват на по-високите нива на организацията. Завъртете го и вижте къде се приземява. Има решения като „не ми пука“, „ще го свърша утре“ и т.н. Това е един от коледните подаръци за колеги, които ще освежат денят им.

Модулна магнитна писалка

Тази магнитна писалка ще им осигури часове на занимавка и по-скоро би ги отвлякла от работния процес. Освен играчка е и полезен предмет. Писалката е направена изцяло от магнити, така че има всякакви комбинации от начини да я преместите и прекроите.

Уоки токи

2 бр. уоки токи като коледни подаръци за колеги е супер идея – едно за него и едно за теб. Какъв е твоят 20 добър приятел? Когато мобилните телефони Ви с азабранени на работното място, то трябва да се върнете назад във времето. Тези уоки токи ви позволяват да поддържате връзка в доста голям радиус. Това ще ви напомни за времето, което използвате като играете с най-добрия си приятел. Автоматичен прекъсвач. Отвъд и навън. Това ще е неочакван и нестандартен коледен подарък за вашия колега.

Вечни календари

Тези календари изглеждат страхотно и служат за ориентир своевременно. Те определено са началник на разговор в офиса. Те могат или да ги монтират на стената, или да ги поставят на бюрото си. Просто премествате магнита, за да сочите към точния месец и ден.

5-те езика на признателност на работното място

Нищо не казва, че те оценявам по-добре от книга за признателност на работното място. Защо да се притеснявате да имате каузен момент с тях, когато можете просто да им дадете книга и да продължите да говорите вместо вас. Те определено ще се чувстват оценени само от жеста.

Blah! бутон

За онези времена, когато трябва да се справят с този досаден човек в офиса, можете да им дадете този бла! бутон, който пуска раздразнен дрън дрън дрън, за да можете да се подигравате с тях, след като си тръгнат, или да им доставите трудности, когато стоят точно там.

Магнитно желе

Магнитното желе е супер идея за подарък за колега
Магнитното желе е супер идея за подарък за колега

Магнитното желе е една супер идея за подарък за колега. То би му било много полезно, за да събира дребните си офис принадлежности като кламери например, телчета и други подобни дребни и необходими нещица, които лесно могат д асе загубят. По принцип това е играчка, които е голям хит сред цеата, тъй като могат се правят различни формички с нея, но в офиса е също така полезна вещ.
Това е поредната от идеите за коледни подаръци за колеги, които ще са им полезни на работното място.

 

Офис Жаргон Печат

Помогнете им да бъдат в крак с целия офисен жаргон, който трябва да бъде записан с този печат на офисния жаргон. Включва такива поговорки, като аз съм в цикъла, парадигма смяна !, и какво е този път? Видът фрази, които обикновено чувате да се хвърлят около офис.

Книга „Бизнес етикет за начинаещи“

Ето един своеобразен подарък за вашия колега и приятел. Показва им правилния етикет, който трябва да имат, докато са в бизнес, и е чудесен за колегата, който е напълно непочтен и винаги раздвижва границите. Двамата можете да се забавлявате, преминавайки през него и да се подигравате на съветите. Това е от коледните подаръци за колеги, които е добре да се подарят на всеки от офиса, които работи с клиенти.

Още една доза Коледни подаръци за колеги:

Настолен голф

Ако предпочитат да са на връзките, отколкото в офиса, трябва да им осигурите тази настолна игра за голф. Когато шефът не гледа, че може да практикува своите миниатюрни размери и поне да може да се потопи в играта на голф.

Пинчета нинджа

Идеалният подарък за офис нинджа. Оставете ги да украсят офис пространството си с тези щифтове за звезда нинджа. Те вършат работата на обикновен бутален щифт, но придават вид, че нинджа е била там, със звезда, забита право в стената.

Най-добра поставка за чаша кафе

Това е чудесен подарък за колегата, който винаги изглежда, че разлива кафето си или друга напитка на работното си място. Това е много обмислен подарък, който ще помогне да намалите броя на разливите и да ги поддържате по-продуктивни и щастливи през целия ден.

Арт куб за възпроизвеждане

Този арт куб не само изглежда страхотно на бюрото си, но им позволява да оформят и преместват парчетата наоколо, когато търсят нещо, което да държи ръцете им заети. Ярко и цветно изглежда като произведение на изкуството, когато е в куб форма, както и в други форми.

Коледни подаръци за колеги в офиса.

Личен телбод

С всяко местене си местите и всички офис принадлежности. Може да подарите на колета си някой готин и здрав телбод, който да си бъде лично негов и да си го носи на всяко ново работно място.

Отдел за оплакване

Когато са от типа колега, който не се справя твърде добре с оплакванията, е време да ги накараме този отдел за оплаквания да гранатира чаша за кафе. Определено изпраща съобщението до нищо неподозиращи жалбоподатели и има много уникален външен вид, когато става дума за кафените чаши.

Настолни кучета

Тези кучета за десктоп са толкова сладки, колкото могат да бъдат, и всяко от тях като собствена цел. Единият има магнитен нос, който държи лесно под ръка хартиените щипки. Друг държи пакет лепкави бележки, сякаш е взел сутрешната хартия. Те са страхотни за колеги, обичащи кучетата.

Мини съвет на Буда

Тези табла позволяват на потребителя да пише на тях съобщения, които избледняват, само за да бъдат написани отново. Те са пристрастяващо забавни и просто не можете да помогнете да пишете върху тях, след като видите как работят. Те също могат да бъдат големи редуктори на стреса и да ви помогнат да намерите това вътрешно спокойствие.

Grumpy Cat плюшена играчка

Ако са фенове на Grumpy Cat, няма как да сбъркате, като им вземете тази плюшена играчка. Чудесно е да поддържате офиса и да играете роля с него или да помагате да развеселите някой, който е в мърморно настроение. Трудно е да гледаш на този плюш без да се усмихваш, дори и да се чувстваш мърморещ.

Настолен баскетбол

Тази баскетболна игра е чудесна за почивки в офиса. Ако не можете да излезете навън и да играете истинската игра, следващото най-добро нещо е да играете това в офиса. Забавно е да имаш около март лудост и по време на финалите на НБА, когато баскетболът е най-популярен през годината.

Високи пет нотки

Покажете им колко високо мислите за тях с този набор от високи пет нотки. Тя ви позволява да опишете подробно някои от техните постижения и можете да го използвате като начин да утвърдите действително добре свършената работа или да преувеличите малките неща, които вършат по сатиричен начин.

Насърчителна скулптура

Накарайте ги към по-големи и по-добри неща с тази окуражаваща скулптура, която пасва точно на бюрото им. Той гласи: „Може още да не съм там, но съм по-близо, отколкото бях вчера.“ Той е чудесно допълнение към повечето бюро и ще ги поддържа в добро настроение, знаейки, че постигат напредък.

Коледни подаръци за колеги

Дървена поставка за лаптоп

Когато лаптопите за първи път излязоха, те бяха новост. Представете си, че можете да работите на компютър, който е в скута ви? Но те не са много удобни, особено когато сте се надвесили над тях и за това е този щранг. Това прави лаптопа по-удобен за използване, идеален за работа в офиса.

Подложка за обяд

Това е идеалното решение на тази загадка за обяд какво да се яде. Тези контейнери, които могат да се подреждат, няма да заемат много място в чантата ви и двата саксия са безопасни за микровълнова и съдомиялна машина, което прави лесно да загреете храната си и да я почистите отново след това.

Органайзери за кабели

Неудобните кабели правят бюрото да изглежда по-неорганизирано, отколкото е. Дръжте ги подредени с този четири пакета кабелни клипове, които приличат на парчета от дъвка. Винаги ще можете да намерите краищата на зарядни устройства и никога повече няма да загубите и слушалките си.

Естествена хималайска лампа

Известно е, че хималайската розова сол пречиства въздуха и създава успокояваща атмосфера. Всички знаем, че офисът може да бъде стресиращо място и наличието на такова на бюрото може да помогне за намаляване на нивата на стрес, дори само чрез нежната светлина, която хвърля.

Коледни подаръци за колеги свързани с удобството на работно място.

Ергономична стойка за крачета

Важно е да се уверите, че ви е удобно на работното място. В крайна сметка не бихте искали всеки ден да бъдете прегърнати над бюро. Тази стойка за крачета е създадена, за да се почувствате по-спокойни и по-малко уморени, регулируема е чрез педал и може да се накланя между 0 и 30 градуса за максимален комфорт.

Кафе машина за студено варене

Не всеки обича горещо кафе, но това не означава, че е вредно студено. Производителя на кафемашината за студено варене ще достави перфектната чаша студено кафе в комфорта на собствения ви дом. Може да произведе 20 fl.oz. кафе само за четири часа, което означава, че можете да се събудите до вкусна чаша.

Преносима купа за обяд

Привеждането на обяда ви на работа може да ви омръзне, особено ако приключвате със същите сандвичи всеки ден. Вземете тази преносима купа за обяд със себе си и я напълнете с всякакви обеди; супи и салати, дори тестени изделия. Ще разклатите обедите и ще намалите приноса си към депата.

Халба за кафе

За да преминете през работния ден, ви трябва халба, голяма колкото главата ви, за да я напълните с чай или кафе. Този е 330 мл.. и има голяма дръжка, перфектна за съхраняване на всички добри неща.

Следващите 10 идеи за Коледни подаръци за колеги

Изменяем борд с писма от филц

Да направите бюрото си свое собствено е добър начин да направите работното си място някъде, където искате да бъдете. Добавете някои лични съобщения с този филц; той е само 10 × 10 инча, така че е идеалният размер да седите на бюрото си, което позволява на вашите колеги да четат какво сте сложили.

Експресо производител в движение

С това приспособление в бюрото си ще можете да приготвите гореща чаша еспресо винаги, когато имате нужда. Той ще има вкус точно като този от любимото ви кафене, само без тежката цена. Този производител тежи по-малко от половин килограм и не се нуждае от филтри, което прави почистване на вятър.

Ръчно надпис 101

Да имате добър почерк е задължително, ако не искате да пренаписвате всяка бележка или бележка. Тази книга ще ви запознае със света на писмото с ръце, ще ви научи за наченките на калиграфията и ще направи писането ви да изглежда много по-привлекателно.

Дифузор на етерично масло

Независимо дали е на бюрото ви или в офиса у дома, този дифузор на етерично масло ще ви помогне да добавите релаксираща атмосфера и да ви успокои. Той също има 7 променящи се LED светлини, които добавят различен елемент към тази атмосфера и е лесен за почистване, което означава, че никога няма да се страхувате да го включите.

Дясни табла за съобщения на компютърния монитор

Организирането е от ключово значение за доброто мислене при работа. Тази акрилна платка за монитор се залепва отстрани на екрана на компютъра ви, за да можете да следите задачите, които трябва да направите, включително изпращане на имейли и да знаете какъв е графикът ви за остатъка от работния ден.

Личен вентилатор

Залепете това на бюрото си и се уверете, че вашето лично работно пространство има перфектна циркулация на въздуха. Той е голям размер, така че дори няма да забележите, че е там. Той има две скорости, както и ръчна въртяща се основа, така че можете да регулирате вентилатора, колкото искате.

Касета във формата на държач за молив

Няма причина някой да държи химикалките и моливите си в скучна стара саксия. Изживейте бюрото на вашия колега с този държач на молив за касета. Той има отделни отделения, така че те да могат да го организират, колкото им харесва, и те ще знаят точно къде е всичко.

Листчета с мъдри мисли

Тази хартия има известен цитат на Айнщайн за въображението и добавя в някои графични представи за линейното мислене срещу въображението. Чудесно е за някой, който е много въображаем, защото ще им даде увереност, че въображението им има значение повече.

Служител на месец – знак за паркиране

Ето един забавен подарък колега за използване в офис – табелка за лчино място за „Служител на месеца“. Това е чудесен начин да покажете, че са оценени в офиса и след като измине първият месец, ще стане ясно, че те са вечният служител на месеца.

Персонализирана глава или цяла статуетка ликът на колегата Ви

Ето един мощен начин да им покажете колко мислите за колегата си като му подарите статуека с неговият лик, която може да поставите в офиса или вкъщи.

Ето и следващите 10 предложения за Коледни подаръци за колеги

Кабинен нагревател

За колегите, които винаги се оплакват, че им е студено, можете да им помогнете да се затоплят с този нагревател за пространство в кабината. Той е достатъчно голям, за да осигури персонализирана топлина приблизително за размера на кубината, така че да бъдат приятни и топли, докато в останалата част на офиса е ледено студено.

Направи си захарни кубчета

Тези захарни кубчета са много приятен подарък за любителя на кафето в живота ви. Те са лесни за приготвяне, но вкусват страхотно и са много удобен начин за добавяне на захар към кафе или чай. Поставете ги в декоративен буркан и това ще направи хубав подарък, тъй като е ръчно изработено.

Чаят за почистване със спа скраб и вана

Помогнете им да се отпуснете след работа с този СПА скруб, който се предлага с чай за баня. Те могат да превърнат обикновеното време за баня в СПА изживяване и това е чудесен начин да им покажете, че ви интересува. Не забравяйте да си направите екстри, за да можете да правите същото и у дома.

Каубойски бисквитки

Всички обичат бисквитките и тези буркани съдържат всичко, което им е необходимо, за да се смесят партида бисквитки с каубойчета. Тези бисквитки в подаръци от буркан винаги минават добре, защото изглеждат страхотно, и извадете всички измервания и догадки и ги оставете да се съсредоточат върху яденето на бисквитките.

Осветителни тела за воден балон

Тези осветителни тела изглеждат абсолютно невероятно и ще бъдат шокирани, че сте успели да ги направите сами, тъй като изглеждат като нещо, което бихте купили в магазина. Трябва да направите повече от един, защото има вероятност и вие да го искате, когато видите колко са готини.

Коледни подаръци за колеги

Дзен градини

Дзен градини са перфектен аксесоар за бюро; те могат да бъдат декорирани, колкото искате, и набиването на шарки в пясъка е добро облекчаване на стреса. Не купувайте обаче такъв, погледнете този урок и го направете сами – той ще изглежда толкова по-добре и ще струва и много по-малко.

Ръчно изработен висящ държач за часовници

Приятният часовник е идеалният начин да завършите тоалет, но какво ще стане, ако притежавате повече от един? Покажете ги къде можете да ги видите с този притежател на направете си сам. Ще знаете колко имате и ще можете лесно да решите кой да облечете с всяко облекло, което изберете.

Ръчно изработен ключодържател с карабинка

Ако познавате някой, който губи ключовете си през цялото време, този държач на ключодържатели за карабинери е абсолютно перфектен. Това струва малко не повече 1-2 лева на парче, така че ще спестите сериозни пари само като го направите вместо да купувате готов магазин за ключове.

Ръчно изработен кафе скраб за тяло

Вземането на използваните кафета и превръщането им в скраб за тяло звучи отвратително, но всъщност е наистина добро за вас. Кофеинът може да озари кожата ви, докато кокосовото масло, което добавяте, придава влага на сухата кожа. Това е просто печеливша комбинация и е много по-евтино да се направи, отколкото да се купува.

 

Надяваме се статията ни за коледни подаръци за колеги да Ви е полезна и да Ви помогнем с избора на подарък за колега или за колежка. Знаем колко то е трудно за се избират подаръци за колеги и затова посветихме цяла статия „Коледни подаръци за колеги“ на това.

Подаръци за шефа

Подаръци за рожден ден за колега

Малки коледни подаръчета

Идеи за подаръци, за Коледа, Идеи за подаръци за Коледа, подаръци за Коледа, подаръци за Коледа, подарък за Коледа, подарък за Коледа, коледни подаръци, идеи за подаръци, идеи за подаръци, идеи за подарък, идеи за подарък

1 thought on “Коледни подаръци за колеги. 28 добри идеи за подаръци за колеги”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *