Топ 51 на най-ужасните подаръци за Коледа

Най-ужасните подаръци за Коледа

топ 51 на най-ужасните подаръци за Коледа

подаръци, които не искате да получите

Най-ужасните подаръци за Коледа, които може да подарите. Надяваме се да Ви помогнем да не подарявате никой от тези подаръци на любимите си хора.

51-те най-лоши идеи за подаръци някога. НЕ ЧЕТИ

Това без съмнение са 51-те най-лоши идеи за подаръци някога. Те са толкова зле, че вероятно трябва да спрете да четете точно сега. Просто се махни.

Топ 10 на най-ужасните подаръци за Коледа
Топ 51 на най-ужасните подаръци за Коледа 2020

Трябва да направим такива неща. Тъй като всички сме считани за подаръци, трябва да вземем предвид не само най-добрите идеи за подаръци, но и най-лошите. Онези ужасни, отвратителни, безобразно глупави подаръци, които по някакъв начин все пак се оказват надарени.

Най-ужасните подаръци за Коледа и какво не трябва да подарявате.

Но ти, драги читателю, не е нужно да обмисляш всички най-ужасните подаръци за Коледа, така че можеш да си тръгнеш.

И да си тръгнеш трябва.

Избягвайте най-ужасните подаръци за Коледа.

Тези подаръци са толкова неописуемо лоши, че ако продължите, може да искате да прекъснете всички връзки с човешката раса. Да знаем какво могат да направят хората един на друг и това в името на обичта … Ние казваме, че е по-добре да не знаете първо Не си струва.

Прочетете пълният ни списък с най-ужасните подаръци за Коледа тук. Ако сте били толкова зли и сърцати, че сте закупили нещо по наша непрепоръка, може да получим комисионна. Така че, докато харесваме комисионни, предпочитаме просто да си отидете и да забравите за всичко това точно сега. Моля те. В името на любимите си хора просто си тръгнете.

МОЛЯ, НЕ СПОДЕЛЯЙТЕ ТОВА
Не публикувайте отново! Най-ужасните подаръци за Коледа някога.
Може да се изкушите да споделите това с приятелите си, но, моля, не го правете. Заради вас самите.

В края на краищата, помислете за това: Ако прочетете това и след това го покажете на приятелите си, те могат – в своята безвкусна развратност – да потърсят една от Най-ужасните подаръци за Коледа някога и да я получат за вас.

Не искате това. Сериозно.

Добре, добре, може би най-ужасните подаръци за Коледа всъщност не са толкова лоши. Може би преувеличаваме. Може би просто се опитваме да сме смешни. Това е може би само списък с куци подаръци, тъпи идеи, които никога не са се вдигнали.

Но пак, може би не. Може би наистина има опасност вие или някой, когото обичате, да хвърлите трудно спечелените пари в тоалетната за една от тези мерзости. Или може би има още по-дълбока, по-зловеща реалност зад тези ужасни дарове.

Има само един начин да разберете.

Но не забравяйте, че трябва да направим това. Вие обаче не го правите. Всички сме разгледани подаръци. Ти, скъпи, сладки, невинни читатели, не си длъжен да четеш повече.

Добре. Ето ни.

Двадесет и един наистина, наистина от най-ужасните подаръци за Коледа.

НАЙ-ЛОШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ВСИЧКИ
Последен шанс! Махай се! Внимание! Това наистина са най-лошите идеи за подаръци някога.

Топ 10 на най-ужасните подаръци за Коледа

Колкото и всички да обичаме Коледа (и момче наистина ли я обичаме), не може да се отрече, че има изкуство за подаряване на подаръци. Изглежда, че никой не е освободен; че всеки има поне един човек, който от време на време ще продължи да ви дава всяко следващо парче плетиво, което някога е правил през живота си – чорапи, пуловери, чаени уиски, цели девет ярда.

Неудобни усмивки и приглушени „благодаря“ на баба настрана, тази година ще предприемем превантивен подход (обещахме, че ще направим след всички тези чорапи … обещани): контрол на щетите. Ето поглед към някои от любимите ни най-ужасни подаръци за Коледа, пълен със списък с по-малко обезсърчителни решения, които гарантирано ще направят дори и най-невероятния подаряващ подарък поразителен успех в Коледа.

1. Скандалният ужасен пуловер

Защо този подарък продължава да се поддържа толкова дълго, колкото е, е толкова странно явление, което според нас заслужава сериозно внимание. Това е нещо, с което всеки може да се свърже, което е чудо само по себе си и обикновено се причинява от едни и същи извършители: баби и праледи.

 

Подарък пуловер
Подарък пуловер – изтъркано…

Грозни пуловери за празници и други от най-ужасните подаръци за Коледа

Някой някога оплаквал ли се е от тези празнични украси извън дома ви? Наистина ли?! Никой? Пропускате важен обред. Джанет и аз ще гарантираме, че ще получите тези публични писма до редактора, оплакващи се от вашия лепкав религиозен празник, и ще бъдете разговорът на вашето фирмено парти в тези незабравими грозни празнични пуловери. Не пропускайте. Това е празничният сезон.

Ден 6 Ами сега го направих отново

Най-грозните празнични подаръци и аксесоари. Грозни празнични пуловери и други ужасни коледни подаръци.

Нека започнем с някои грозни пуловери! Грозни празнични пуловери

грозни коледни пуловери
грозни коледни пуловери

Това е от The Frisky. Не съм сигурен, че можете да го купите, но ако сте хитър, можете да го направите сами. Трябва само малко действие с пистолет за лепило!

грозен коледен пуловер с Дядо Коледа на тоалетна чиния
грозен коледен пуловер с Дядо Коледа на тоалетна чиния

От барон Боб 70 лв.ugly hannukah sweater

Това, че празнувате Ханука, не означава, че трябва да пропуснете носенето на грозен празничен пуловер! От Gelt Fiend. 120 лв

Това ще бъде идеално за корпоративното празнично събитие, лудо парти животно! 50 лева

грозен коледен празничен пуловер за фирмено парти
грозен коледен празничен пуловер за фирмено парти
грозни коледни пуловери
грозни коледни пуловери от Amazon

Можете да отидете като съвпадащи съпрузи! Викам dibs на кучето едно! 50 лева

Дори Дядо Коледа ще бъде обиден от този надуваем костюм

лепкав надуваем костюм на Санта
лепкав надуваем костюм на Санта

И за да свържете всичко заедно, взривете Дядо Коледа в грозен пуловер на предходната година, организирайки грозно пуловерно парти. Знаеш, че го искаш! 431 лева

грозен санта пуловер надуваем
грозен санта пуловер надуваем

2. Ненужни уреди

Горна част на острилката за ножове; хлебопекарна; някакъв набор от инструменти, плевел от плевели, дъска за гладене … ужасът продължава и продължава. Обикновено това са типовете добронамерени подаръци, които са се объркали ужасно, типовете подаръци, които някой (шансът е чичо ти или дядо ти) ти купува, мислейки си: „Сега, ако Томи имаше само дъска за гладене … всичко щеше да е наред в Светът.“

Ненужни уреди
Ненужни уреди

Най-ужасните подаръци за Коледа

3. Подарък „обида“ или шега

Подаръкът „обида“ е специален вид подарък, който може да приеме безброй форми, при които всеки изникващ изглежда по-страшен от последния: евтина аптека в последната минута купува (винаги можем да кажем) като фалшиви нокти или оцветяване комплекти; предмети, които силно изпращат ясно послание като загуба на тегло или програми за пригодност или, още по-лошо, подарък втора ръка, който смърди да бъде заложен (potpourri, някой?).

Подарък „обида“ или шега
Подарък „обида“ или шега

Най-ужасните подаръци за Коледа, които може да получите за Коледа и още ужасни подаръци, изтъркани подаръци, скучни подаръци, неподходящи подаръци

4. Застоялата … Храна?

Плодова торта? Стара ваканционна пътека? Каквото и да е, можете да бъдете сигурни, че не стига никъде близо до устата ни – особено ако плодовата торта изглежда подозрително непобедима.

 

Застоялата ... Храна?
Застоялата … Храна?

5. Чорапи

Въпреки че учените са работили по въпроса защо чорапите изглежда продължават да се появяват в нашия списък с коледни желания от години, досега те са постигнали малък напредък. Следете за още актуализации.

Подарък чорапи
Чорапите от баби ти…

Най-ужасните подаръци за Коледа за всички времена.

6. Декорация

Защото нищо не казва Коледа като хубав набор от стъклени топчета за пълнене на тази ваза, която винаги сте искали. Почти сякаш усещате как потъва в сърцето ви – не, чакайте, това е просто, ъ-ъ, мрамори.

Грозна декорация
Грозна декорация

7. Самопомощ

Това, че съм на двайсет и нещо в търсене на кариера, не означава, че имам нужда от копие на Пилешка супа за душата, бабо. Това означава, че имам нужда от някои помещения за пране, стат.

Наръчник за самоосъвършенстване
Наръчник за самоосъвършенстване

8. Иновативни артикули за подаръци

Ако ми подаруте тази лава лампа с шантавите надуваеми малки животни вътре в нея, нещата скоро ще станат грозни.

Наистина, наистина.

Иновативни артикули
Иновативни артикули

9. Неподходящи остарели играчки

Не ме разбирайте погрешно – всички ние обичахме нашата фурна Easy Bake като деца, но не е точно царят на нещата, които се надявате да разгърнете, когато Коледа се търкаля наоколо. Или може би това е безумно мощна крушка от 100 вата, просто е твърде много, за да се справим с нея. Ще оставим това на вас.

Неподходящи остарели играчки
Неподходящи остарели играчки

10. Странният надуваем човек с тръба

От само себе си се разбира, че това е просто неприемливо. Ако имате лошия късмет да получите това като подарък – или някой от неговите еквиваленти, включително скандалния костюм „Зелен човек“ – тогава просто се побъркайте и бягайте.

Странният надуваем човек
Странният надуваем човек – ужасен подарък

Никога не избирайте от най-ужасните подаръци за Коледа, за които може да да прочетете тук.

Най-лошите технически коледни подаръци, които даваме (и как да се справим по-добре)
Картите за подаръци и зарядните за телефони правят ужасни подаръци. Но тези идеи могат да се трансформират в подаръци, които хората ще ценят.

Никога няма да забравя най-ужасните подаръци за Коледа, които съм получавал през годините.

Сред тях: Технологичен държач за аксесоари, който живее между възглавниците на дивана. Безброй карти за подарък Best Buy, които никога не съм използвал. (По-точно, те бяха бонус за акционерите от Best Buy.) И Chopula, странно оформена шпатула, предназначена за обръщане и нарязване на храна.

Няма тайна зад това защо се случва това отвратително подаряване на подаръци. Много празнични покупки се случват по време на Черния петък, когато търговците намаляват цените, за да изчистят инвентара си от нежелани боклуци. И това означава, че се продават много трески.

От години си сътрудничих с компания от Ню Йорк, която тества продукти, за да предупредя купувачите за съмнителни сделки от Черния петък, като същевременно ги съветвам как да спечелят отстъпки за качествени артикули.

Тази година закръгляме най-лошите технологични продукти, които често виждаме представени като празнични подаръци, и препоръчваме отлични алтернативи, много от които могат да бъдат пуснати в продажба в Черния петък. Помислете за това ръководство за отдалечаване от подаръци, които се озовават на сметища, и за закупуване на това, което може да донесе радост на близките ви.

Най-ужасните подаръци за Коледа, които може да получите за Коледа и още ужасни подаръци, неподходящи подаръци, изтъркани подаръци и скучни подаръци, които не трябва да подарявате никога.

Аксесоари за захранване

Не купувайте: Скейт марки.
Зарядните устройства и батериите правят популярни подаръци, защото теоретично са много полезни. Почти всеки притежава мобилно устройство и може да използва допълнителен сок през целия ден.

Списък с най-ужасните подаръци за Коледа.

Но е много лошо, че не всички захранващи аксесоари са създадени еднакви.

Някои кабели за зареждане от неясни марки се разпадат лесно или бавно попълват телефона ви. В редки случаи лошо направените батерии имат потенциал да експлодират. По-често батериите са просто разочароващи за използване: През годините тествах много батерии от неизвестни марки, които бяха обемисти и не можеха да презаредят телефона ми нито веднъж.

Купувайте: Надеждни марки като Anker и Jackery.
От тестваните от нас аксесоари за захранване те ще направят по-добри подаръци: За iPhone кабелите PowerLine Lightning от 10 долара на Anker са издръжливи и бързи. За устройства с Android Anker предлага превъзходни USB-C кабели PowerLine II за $ 20.

Кухненска техника

Не купувайте: „Умни“ кухненски джаджи.
Сега производителите правят почти всеки електронен уред „умен“, като добавят интернет връзка или Bluetooth връзка, така че да може да говори безжично с вашия телефон. Тези функции обикновено повишават цените, обикновено са нестабилни и няма да помогнат на хората да готвят по-добра храна. Интелигентните кухненски уреди като юнската фурна и Wi-Fi крокпотите попадат в тази категория.

ЗА ТЕХНИКАТА С SHIRA OVIDE: Вашето ръководство за това как технологията трансформира живота ни – по времето на коронавируса и след това.

„Готвенето до голяма степен е прекалено на ръка и се основава на сензор, за да направи интелигентните уреди толкова полезни“, казва Маргьорит Престън, старши кухненски редактор на Wirecutter.

Виже следващите поредложения в списъка с най-ужасните подаръци за Коледа.

Купете: по-глупавият незабавен пот.
За кухненските устройства грешете от страна на тъпи уреди, като надеждна фурна с тостер от добре позната марка, като например Panasonic FlashXpress за 170 долара или конвекционната тостерна машина Cuisinart Chef’s за 280 долара. Instant Pot, който струва около 50 долара в Черния петък, също е отлично устройство, което може да готви под налягане и да готви бавно – но избягвайте модела с Wi-Fi, защото приложението за смартфон работи лошо.

Какво да не подаряваме и най-ужасните подаръци за Коледа.

Таблетки

Не купувайте: Евтини таблети.
Много деца искат от родителите си таблети, а популярен празничен подарък е евтината таблетка за пожар на Amazon. Срещу $ 50 това е изгодно решение за предпазване на ръцете на децата от фантастичния ви таблет.

Но нека бъдем откровени. За всеки, който иска таблет за работа и игра, огънят е неадекватен. Това е бавно, цветовете не изглеждат добре и е свързано с екосистемата на Amazon, която е фокусирана върху книгите и развлеченията.

 

Купете: iPad.
Ако искате да покажете на някого, на когото наистина ви е грижа, може би е време да отделите малко повече на висококачествен таблет като iPad на Apple. Най-новият iPad започва от $ 329, но търговците най-вероятно все още ще продават iPad от предишното поколение – който остава страхотен таблет – за дълбока отстъпка в Черния петък. Потърсете модела с повече място за съхранение (128 гигабайта), защото той ще събере повече приложения, игри и снимки в дългосрочен план.

Избегнете най-ужасните подаръци за Коледа, които може да получите за Коледа и още ужасни подаръци, изтъркани подаръци, скучни подаръци, неподходящи подаръци

Мрежови Gear

Не купувайте: Gear, която е трудна за използване.
Мрежовото оборудване като рутери е от съществено значение за свързаността в дома. Но един от най-лошите подаръци, който можете да дадете, е типът, който създава главоболие на получателя. Има много скъпи, бързи Wi-Fi рутери, които технологичните професионалисти обичат да търсят, но за повечето от нас устройствата са изключително объркващи за настройка.

Купувайте: Технология, която ще подобри живота на хората, като Eero.
Мрежовият Wi-Fi продукт би бил по-добър подарък за повечето хора. По принцип това е система от множество Wi-Fi станции, които работят заедно, за да покрият всеки ъгъл на дома ви със силна безжична връзка за данни. Amazon’s Eero, който започва от 99 долара, е такъв продукт. Бързо и лесно се настройва с интуитивно приложение за смартфон. Amazon също ще даде отстъпка за пакетите Eero в Черния петък.

Аудио Gear

Не купувайте: неясни, евтини марки.
Подобно на захранващите аксесоари, аудио съоръженията като слушалки и високоговорители варират значително в качеството си. Лошите слушалки звучат мръсно и могат да увредят слуха на хората. А много високоговорители с Bluetooth звучат така, сякаш възпроизвеждат музика от консервна кутия.

Купувайте: Качествени слушалки и високоговорители от Jabra и 1More.
Все още можете да платите малко за добри аудио аксесоари за любимите си хора, но ключът е да се придържате към качествени марки. Има много опции със страхотен звук, като например слушалките Move на Jabra за $ 100 или, за $ 30, Bluetooth слушалките Piston Fit на 1More. И двата продукта имат гаранции от поне една година.

Най-ужасните подаръци за Коледа, които може да получите и още ужасни подаръц , скучни подаръци, неподходящи подаръци и изтъркани подаръци

Подаръчни карти
Не купувайте: Карти за магазини, където никой не пазарува.
Подаръчните карти са граничен необмислен подарък, а най-лошите ограничават близките ви да купуват от тесен набор от продукти, които те може да не искат. По-рано споменах картите за подарък Best Buy като пример; Никога не ги искам, защото като човек, който постоянно тества нови джаджи, нямам място за повече.

Бих хвърлил картата за подарък iTunes на Apple в тази категория. Apple постепенно премахна iTunes като услуга. Разбира се, все още можете да купувате приложения за iPhone с картата, но хайде: iTunes вече не е страхотна марка.

Купувайте: Карта с общо предназначение от Amazon.
Ако подарите карта за подарък, изберете нещо по-универсално. Подаръчните карти на Amazon могат да се прилагат към широк спектър от продукти. Още по-добра е родова карта за подарък Visa, която може да се използва навсякъде, където се приемат плащания с карти Visa, защото по същество тя е предплатена дебитна карта.

Или винаги има подарък, който никога няма да се разхлади: пари в брой.

Най-ужасните подаръци за Коледа, които може да получите и още ужасни подаръци, изтъркани подаръци, скучни подаръци, неподходящи подаръци

КАКВО ДА ПОСТАВИТЕ ВМЕСТО:

Някои неща са универсални и ние ги обичаме заради това. В този смисъл помогнете на някого в живота си, като му дадете дара на живота: съдове за готвене и микровълни за гладуващи ученици, съдове за готвене, които няма да се разпаднат веднага щом го изгорите с малките парченца, които се отлепват от дъното, хубави високоговорители, удобни стоки – предмети, толкова добри, че задължително трябва да бъдат в списъка на всички.

Мозъкът остана в калта? Когато се съмнявате, извадете карта за подарък. Има безкраен поток от магазини, по-подходящи за ваканционно време и голям, широк интернет пространство за всички, които обичат да пазаруват онлайн. Картите за подарък са чудесни решения на всички фронтове – с безкраен набор от персонализируеми опции (всичко, от дизайн до деноминации) и малко или никакво време за изчакване, те са сигурен начин да се развълнувате от празниците без всички притеснения. Най-ужасните подаръци за Коледа.

И докато обиждате даряващите подаръци, трябва да се срамувате от себе си за вашата небрежност, за щастие ние знаем как да се преборим с цялата грозота на вашите тъжни подаръци. Кажете ми сега, момчета и момичета: политика за връщане.

Няма да кажем на никого, ако не го направите (което го прави добре … нещо).

Имате ли някои подаръци, които да споделят истории на ужасите? Радвайте се и веселете по-долу в коментаритеи предложете вашите най-ужасните подаръци за Коледа.

Етикети: коледни подаръци, подаръчни карти, ужасни подаръци, топ 10 ужасни подаръци, най-ужасните подаръци за Коледа

Най-ужасните подаръци за Коледа, които може да получите за Коледа и още ужасни подаръци, изтъркани подаръци, скучни подаръци, неподходящи подаръци

Може да видите и някой от най-добрите идеи за подаръци за Коледа:

Коледа подаръци – какви и откъде? Коледни подаръци 2020г.

Подаръци за Коледа Част 2 – коледни подаръци

Подаръци за Коледа Част 1

Коледни подаръци за колеги. 28 добри идеи за подаръци за колеги

Малки коледни подаръчета. Топ 10 идеи за малки подаръчета за Коледа

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *