Подарък за Свети Валентин за жена 1-во пълно ръководство за мъже

Подарък за Свети Валентин за жена

най-добрите идеи за подарък за жена за деня на влюбените 14-ти февруари

Подарък за Свети Валентин за женаПодарък за Свети Валентин е едно от най-важните неща на празника. Има множество начини да отпразнувате Свети Валентин, независимо дали сте в дългосрочна връзка от години или просто сте срещнали някой специален. И дори да сте самотни. Намерете обширен списък с уникални идеи за подаръци за Свети Валентин и начини да отпразнувате празника.

Планиране на перфектния ден на Свети Валентин

Не би ли било по-лесно, ако хората функционираха като роботи? Когато нещо се обърка с компютър, получаваме съобщение за грешка. Когато нещо се обърка с човек, ние получаваме чувства. И нека си признаем – нещата биха били много по-лесни, ако хората идваха със съобщения за грешка. Кажете, че сте уморени, претоварени, малко стресирани – просто ще изскочи „ВНИМАНИЕ: Претоварване на системата. Моля, рестартирайте, като подремнете. “ Някои съобщения дори не се нуждаят от промяна. Представете си, че се опитвате да впечатлите сервитьорка, но нещата не ви се получават, така че получавате „ГРЕШКА: Не може да се установи връзка със сървъра“.

 

Сега това би било полезно. Но реалността е, че хората не са компютри и няма предварително кодиран низ от 1-ци и 0-ли, който магически да работи за всички случаи. Ето защо няма универсален отговор на въпроса „Кой е най-добрият подарък за Свети Валентин?“ или „Какво искат жените?“ Хората са различни, жените са различни – някои обичат Свети Валентин, други го мразят, а след това има и такива, които казват, че не биха могли да се интересуват по-малко от него, но ще се почувстват разочаровани, ако не направите нищо по въпроса.

 

Такъв когнитивен дисонанс може да изглежда лицемерен, но е оправдан предвид стереотипите в обществото като цяло. Най-важният съвет, който можем да ви дадем, преди да разгледаме по-подробно как да изберем перфектния подарък за Свети Валентин и да планираме идеалното тържество, е, че винаги трябва да сте наясно с нейната стойност и да признавате, че тя е уникална.

 

И така, какво наистина искат жените като подарък за Свети Валентин? Или какво изобщо искат? Изглежда като един от най-сложните вековни върпоси, които търсят отговори, които може никога да не се доближат до истината. Въпреки че не всички жени биха си паднали по цветята и шоколадите, всички хора биха искали да се чувстват специални и оценени, така че подходът ви трябва да бъде индивидуален и да се основава на предпочитанията, интересите и малките странности на вашите значими хора. Това трябва да водещо дори и при избора на подарък за Свети Валентин за жена.

 

Планирайте предварително празника

Според изследванията основното нещо, което жените биха искали от партньорите си, е план. Толкова просто. Чувството им за отговорност може да попречи на свободното им време и за разлика от мъжете, които могат да разделят по-добре, може да им е трудно да превключват между ролите на съпруга, майка, работник и основно да отговарят за нещата, за да не се разпаднат. Неспособността да се наслаждават на личните си интереси или чувството за вина, когато го правят, може да направи свободното им време разпокъсано и по-малко приятно.

Уморени от това винаги да организират и напомнят, да бъдат постоянно отговорни за всички семейни и социални ангажименти, те биха искали да видят партньора си да поеме инициативата и да събере нещо специално за деня. По принцип жените искат да видят любовта ви в действие, което води до първата стъпка в подготовката ни  и подарък за Свети Валентин.

 

Покажете любовта си чрез действия

най-добрите идеи за подарък за жена за деня на влюбените 14-ти февруари
най-добрите идеи за подарък за жена за деня на влюбените

И дори не е задължително да е велик жест, така че не е нужно да се притеснявате колко е голям или скъп. Не в нещата, а в мисълта. По думите на експерта по връзките и авторката на бестселъри от „Разрешаване на великолепието“, Сюзън Уинтър „Денят на влюбените е само един ден от останалите 364, за да демонстрирате своята привързаност“.

Независимо дали сте решили да инвестирате парите си в празника и подарък за Свети Валентин или просто сте положили малко време и усилия, вашето момиче ще оцени вниманието. Не става въпрос за това какво правите или общувате, а повече за това как го съобщавате. Малки признаци за признателност, невербални сигнали, фини жестове никога няма да останат незабелязани и никога няма да я поставят в неудобна ситуация.

 

Хванете се за ръце, вечерни разходки, любовни бележки – те са много по-ценни от розово плюшено зайче. Вечерята със свещи вместо закуска пред телевизора, вечерна разходка или пътешествие – идеята е да направите нещо, на което и двамата се наслаждавате, и да покажете, че сте замесени и желаете да изразите себе си.

 

Ако се опитате да направите всичко, което се очаква да направите, може да прекалите и да получите обратен резултат от това, което първоначално сте си поставили за цел. Също така рискувате да поставите партньорката си в ситуация, в която тя да се почувства съкрушена и принудена да действа поразена от вашия – макар и предсказуем, макар и добронамерен – акт на обич. И двамата ще се чувствате неловко.

 

Покажете любовта си и чрез думи

Действията говорят по-силно от думите, но работата е там, че жените са силно чувствителни към всичко казано и неизказано. Влагането на любовта и обичта ви в ежедневни действия е романтично и докато малките неща като да оставите светнато, когато тя ще се прибере късно или да приберете прането, са сладки около 360 дни в годината,то на  няколко специални дни като нейният рожден ден, годишнината и Свети Валентин покажете, че обичате чрез думи. Те са подходящият момент, за да я уверите, че не просто й купувате цветя, защото е средата на февруари и тя е наблизо, а защото сте истински щастливи да бъдете с нея и Вашият подарък за Свети Валентин също трябва да го казва.

Освен ако тя не се чувства неудобно или не е от онези уверени хора, които не се нуждаят от успокоение, защото са в мир с Вселената и себе си. В този случай или сте извадили късмет, или трябва да се справите с някои нездравословни механизми за справяне. Напълно сериозно хората са уязвими и жените, особено в нова връзка, се нуждаят от всички „колко“ и „защо“, докато „все още“ са от съществено значение за спокойствието на партньора ви, ако сте били заедно за дълго време.

 

Перфектният подарък за Свети Валентин за жена е времето Ви

Едно нещо, което жените харесват във връзката, е да прекарват качествено време с партньорира си. Това дава на двойките шанс да свикнат помежду си, ако са в ранните етапи на запознанства, да се свържат или да възпламенят пламъка, в случай че обичайното ежедневие оказва своето влияние върху връзката ви. Правенето на нещата заедно – и не само на Свети Валентин – ще ви позволи да установите по-дълбока връзка, тъй като споделените преживявания ще ви помогнат да намерите нещо общо и ще се почувствате добре един с друг.

Въпреки че количеството време, прекарано заедно, има значение, важно е по-скоро това как се използва това време. За да е от полза, и двамата партньори трябва да бъдат ангажирани и да си взаимодействат по положителен начин. Важно е заниманието да е приятно както за вас, така и за вашата приятелка или съпруга. Дори да нямате подобни интереси, можете да се редувате да участвате взаимно в дейностите, като запазвате справедливостта и баланса на върха на приоритетите си. Независимо дали и двамата се наслаждавате на определено занимание или сте готови да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нещо ново, ангажираността е от решаващо значение. Ако искате да организирате нещо за нея, направете го с желание и оставете впечатлението, че се интересувате.

Като цяло жените искат повече време за двойката, тъй като го виждат като начин за укрепване на връзката, особено брака. Така че този ден на влюбените, отделете време да направите нещо, на което и двамата се радвате, или да вложите емоционалната работа, за да й покажете, че сте заинтересовани. Игнорирайте всички и всичко останало за деня и просто й отделете времето си. Доста лесен подарук за Свети Валентин за нея и все пак важен.

 

Поднесете подарък за Свети Валентин за нея специфично

Някои статистически данни казват, че 53% от жените биха помислили да напуснат партньора си, ако пропуснат Свети Валентин, но има и проучвания, които показват, че ресторантите ще увеличат цените си специално на 14 февруари. Работата е там, че ако сте в здравословна връзка, е малко вероятно да бъдете изритани навън, защото не сте се изхарчили само за да прекарате една вечер на място, където всъщност не искате да бъдете, правейки това, което се очаква да правите, а не това, което искате да направите. Най-добре е просто да бъдете себе си и да не се опитвате много. Не става въпрос за това колко харчите. И ако е, може би е време да направите и оценка. Ако не сте сигурни как да го направите, ние събрахме списък с най-добрите идеи за подарък за Свети Валентин за жена въз основа на нейните интереси и предпочитания.

Тя наистина обича модата

Ако жената във вашия живот религиозно следва най-новите модни тенденции и следи цялата драма за гуруто на красотата, която се случва в социалните мрежи, това е доста обяснимо, че хубава дизайнерска чанта, слънчеви очила, калъф за телефон или друг моден аксесоар е на дневен ред. Разгледайте нейните харесвания във Фейсбук и публикации в Instagram, за да видите кои инфлуенсъри харесва, защото подаряването на палитра на Лора Лий на почитател на Джефри Стар е смъртоносен грях и последното нещо,което ще се възприема като добър подарък за Свети Валентин.

 

Заложете на сигурно с красиви бижута; пазарувайте най-новите тенденции в облеклото, ако смятате, че разбирате тенденциите или отидете на копринена калъфка за възглавници и луксозни продукти за красота, за да играете на сигурно. Подходяща е и книга за историята на модата или албум с най-емблематичните фотосесии. Абонамент за списание за клюки за мода или знаменитостти също ще е желан подарък за Свети Валентин за нея, доверете ни се. Ако се интересува повече от преживявания, които ще направят страхотна (Instagram) история или видео на живо, изберете ден за спа, караоке, балет, модно шоу или концерт.

Тя си пада по Nerdy неща

Много жени (особено милениали) ще се присмиват на традиционен букет от рози или шоколад и много предпочитат геймърска клавиатура или слушалки вместо това. Не забравяйте – трябва да е за нея. Уверете се, че познавате любимите й филми, книги, телевизионни предавания и видео игри и й подарете подарък за Свети Валентин, вдъхновен от тях. Има много стоки и фантастика, така че не можете да сгрешите с избора на дрехи или бижута, вдъхновени от книга или филм, които харесва. Има дори вдъхновени от Хари Потър палитри за очи и четки за грим със лазерни мечове, така че малко време за извършване на проучването ще ви се отплати със запомнящ се подарък. Можете да я накарате да се почувства като истинска принцеса на Дисни с класическа червена остъклена Роза на вечността, която е страхотно манигване към Красавицата и звяра. Има доста варианти за подарък за Свети Валентин за жена в тази насока.

Не забравяйте, че подаръкът сам по себе си може да не е достатъчен, така че можете да помислите и за организиране на филмов маратон – „Властелинът на пръстените“, „Хари Потър“ или „Междузвездни войни“ – каквато и класика да й хареса.

Тя харесва приключенията и да опознава нови места

Все повече хора инвестират в преживявания, а не в предмети, така че ако тя е авантюристичен тип и иска да пътува, да види колкото се може повече свят и изпита всички дейности за набавяне на адреналин, имате решение за перфектят подарък за Свети Валентин. В зависимост от нейните страсти, къде се намирате и какво е времето, можете да уредите всичко – от гмуркане до парапланеризъм, картинг, туризъм, конна езда или увеселителен парк, който тя винаги е искала да посети.

Като алтернативен подарък за Свети Валентин за жена винаги можете да отидете на пътуване – има множество опции в зависимост от това колко далеч искате да пътувате, така че всичко от екзотично бягство до пътуване в последната минута е опция. Ако тя обича да пътува по света и се интересува от чужди култури, но не можете да си позволите пътуване на дълги разстояния, можете да черпите вдъхновение от някои интересни традиции за Свети Валентин по целия свят, за да отпразнувате по нов начин.

Подарък за Свети Валентин за жена, която си пада по призрачното

Емо културата може да е изчезнала (което вероятно е съвсем подходящо за цялата идеология), но много жени, които сега са на 20-30-те години, в един или друг момент са носили очна линия и подметнат  на страни бретон. Ако вашата половинка подхранва интерес към готическата култура или обича да се занимава с окултни и мистични практики, противоинтуитивно е да се покажете с розово плюшено мече, освен ако не е предназначено за някакъв жертвен ритуал. Денят на Свети Валентин в днешно време може да е свързан с цветя и розови сърца, но няма нищо розово в ранния му произход, които са по-скоро от страшната страна, така че ако искате да разгледате по-тъмната страна на празника на влюбените, има много готически идеи за подарък за Свети Валентин.

 

От възглавници и саксии с форма на ковчег, до черепи и чаши за казани, до свещи за заклинания или дори карти Таро – едно бързо проучване ще ви даде призрачните принадлежности, за да превърнете хола си в леговище на вещица. Черната роза на вечността е изискан подарук за ден на влюбените, който ще впечатли с елегантност. Можете дори да опитате да направите заклинание – комплектите за любовни отвари са достъпни онлайн и кой знае – може дори да работи и да направи любовта ви трайна. Едва ли има по-подходящ празник за омагьосване от празника на любовта. Що се отнася до дейности, вместо обичайната вечеря или пикник, можете да отидете на лов на духове, да обиколите къща с духове, да прочетете карти на Таро или да посетите музей на особеностите – готическият Свети Валентин определено е различен и по-лесен за постигане отколкото си мислите.

Тя не обича особено да излиза навън

Цветя за Свети Валентин
Цветя за Свети Валентин

В днешните забързани работни графици организацията за Свети Валентин по отношение на резервации, организиране на детегледачка и дори сглобяване на екипировка може да се окажат още едно задължение или разход, който ще натовари бюджета ви. Да останеш в спокойна релаксираща вечер у дома може да бъде просто решението, което ще ти осигури качественото време да възпламениш пламъка на романтиката, когато ежедневните задачи започват да го намаляват.

Пригответе вечеря у дома

Надценените вечери за Свети Валентин не са единственият начин да се насладите на специална вкусна вечеря; още по-добре – приготвянето на ястието заедно ще ви даде време да се свържете. Пуснете приятна музика, докато се подготвяте и се настанявате в романтичната си вечеря, запалете няколко свещи, извадете изискания порцелан и сребърни прибори и украсете със свежи цветя. Прекрасен подарък за Свети Валентин.

Масаж у дома

Не се нуждаете от много обяснения защо успокояващият масаж е идеалният начин да отпразнувате Свети Валентин, нали? Всичко, от което се нуждаете, е свободно пространство, за да зададете тон и някои етерични масла. Уверете се, че знаете какво харесва (само защото може да харесате натиска на лакът по гърба, не означава, че тя ще го одобри) и подхранвате партньора си с цялото си внимание. Изберете аромати и музика, които ще се отдадат на сетивата и просто се отпуснете и се забавлявайте.

Организирайте кино вечер у дома

Няма по-добра нощ от Свети Валентин, за да наваксате романтичен филм, който ще ви накара да се чувствате добре заедно. За да го направите още по-романтично, можете да се завиете с одеяло, в което да се гушкате, и да направите свой собствен шоколад, който да хапнете, докато се успокоявате с една от тези „сапунки“, които ще ви накарат да се смеете, да плачете или да цвилите от вълнение, докато момчето получава момичето.

Честит празник влюбени
Честит празник влюбени

Надяваме се вече да избрахте точния подарък за Свети Валентин за нея или поне да сте получили ценни насоки.

Още публикации:

Идеи за подаръци за Свети Валентин – 10-те топ подаръци за влюбени

Идеи за подаръци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *